raport carvertical

Recenzie CarVertical

CarVertical este primul registru de istorie auto din lume bazat pe blockchain. Platforma ofer─â rapoarte la scar─â larg─â despre istoricul vehiculului, incluz├ónd ├«nregistr─âri de titluri, kilometri reali, accidente ╚Öi daune, informa╚Ťii dac─â ma╚Öina a fost furat─â, chiar ╚Öi pre╚Ťul pie╚Ťei ╚Öi multe altele. ├Ämpreun─â cu datele Sistemului Na╚Ťional de Informa╚Ťii ale Titlului Vehiculului Motor (NMVTIS), acest decodor VIN colecteaz─â, de asemenea, informa╚Ťii din diverse surse globale ╚Öi chiar prime╚Öte unele date ├«n timp real direct de la ma╚Öini. carVertical verific─â toate datele; blockchain-ul confirm─â fiabilitatea sa. Cu alte cuvinte, rapoartele autoVertical nu pot fi falsificate sau modificate ├«n alt mod. Introdus ├«n vara anului 2018, carVertical este probabil cel mai progresiv decodor VIN care combin─â tehnologii avansate ╚Öi u╚Öurin╚Ť─â ├«n utilizare.

Pro

 • Folose╚Öte doar date actualizate.
 • Are tehnici speciale pentru verificarea calit─â╚Ťii datelor
 • Rapoarte de manipulare bazate pe blockchain
 • O list─â ├«n continu─â cre╚Ötere a surselor de date at├ót ├«n Europa, c├ót ╚Öi la nivel mondial
 • Mai ieftin dec├ót concuren╚Ťii de top
 • Are poten╚Ťialul de a deveni lider pe pia╚Ťa mondial─â

Contra

 • Decodor VIN relativ nou
 • Nu toate daunele auto pot fi incluse ├«n raport
 • Nu exist─â op╚Ťiuni alternative pentru a cump─âra mai mult de 3 rapoarte

Modelul bazei de date

CarVertical incearca sa adune cat mai multe informa╚Ťii posibile din diferite surse globale, inclusiv NMVTIS, alte registre na╚Ťionale ╚Öi private, baze de date de poli╚Ťie, baze de date asigur─âri, baze de date de leasing, licita╚Ťii auto, dealeri auto etc. Unele date sunt chiar colectate ├«n timp real direct din vehicule. Ace╚Ötia primesc actualiz─âri zilnice din registre ╚Öi baze de date pentru a asigura acurate╚Ťea. Potrivit companiei, ei au:

Mai mult de 50.000.000 de baze de date cu mașini avariate în America de Nord și Europa
au ├«nregistrat peste 200.000.000 de fraude cu kilometrajul 104.000.000 USD + costul zilnic al daunelor ├«nregistrate, carVertical pune accentul pe calitatea datelor. Echipa a creat chiar mult a╚Öteptatul standard universal de date auto pentru ├«ntreaga industrie. Mai mult, ei folosesc inteligen╚Ťa artificial─â pentru a evalua calitatea datelor. Cel mai important, blockchainul previne frauda prin ├«nregistrarea informa╚Ťiilor ├«n mai multe baze de date.

Factori

Un raport autoVertical este un punct de plecare convenabil ╚Öi fiabil pentru achizi╚Ťionarea unui vehicul folosit, deoarece v─â ofer─â informa╚Ťiile pe care nu le pute╚Ťi observa cu ochii: dac─â ma╚Öina are kilometrajul dat inapoi, accidentat─â, furat─â sau alte detalii din trecut. Platforma colecteaz─â date de la NMVTIS ╚Öi multe alte surse pentru a genera rapoarte istorice auto ├«mpotriva manipul─ârii.

Scor

carVertical evalueaz─â starea ma╚Öinii verificate ╚Öi acord─â o evaluare general─â de la 1 la 10. Acesta const─â din trei factori principali: date privind avariile, ├«nregistr─âri ale kilometrajului, defec╚Ťiuni la model. Scorul carVertical v─â permite s─â compara╚Ťi rapid diferite vehicule pe care inten╚Ťiona╚Ťi s─â le cump─âra╚Ťi.

Rezisten╚Ťa industrial─â

carVertical cre╚Öte rapid furnizarea de rapoarte auto, care s-a stabilit deja pe mai mult de zece pie╚Ťe europene ╚Öi a intrat pe pia╚Ťa SUA ├«n prim─âvara anului 2019. ├Än unele ╚Ť─âri, rapoartele carVertical au devenit deja un semn de credibilitate. V├ónz─âtorii de ma╚Öini second-hand prezint─â adesea rapoarte carVertical pentru ca cump─âr─âtorii s─â demonstreze c─â spun istoria reala a unui autovehicul.

Raport VIN CarVertical
 • Istoric Service
 • Kilometraj modificat
 • Raport Accidente
 • Cel mai bun pret

Articole Auto

Incercam sa colectam cat mai multe informatii si sfaturi auto de la posesori reali si sa acoperim o gama cat mai mare de marci si modele pentru a te putea informa oricand atunci cand vrei sa achizitionezi o masina noua sau second-hand.

C├ó┼čtig─â un raport gratis CarVertical!

Completeaz─â datele de mai jos ┼či po┼úi c├ó┼čtiga un raport gratis

┬ę Copyright 2021 verificareistoricauto.ro

Recenzie CarVertical Reducere Raport Auto