Recenzie AutoDNA

autoDNA este un serviciu de verificare a istoricului automobilelor care oferă rapoarte pentru vehiculele înmatriculate în Europa, SUA sau Canada .
Site-ul și-a început funcționarea în 2010, pretinzând astfel să cunoască nevoile exacte ale cumpărătorilor de mașini second-hand.

Interesant este faptul că rapoartele despre mașinile din SUA și Canada sunt difuzate prin Autocheck , care se numără printre cele mai importante platforme de verificare VIN. autoDNA oferă o integrare completă Autocheck pe site-ul lor web, astfel încât utilizatorii să poată avea acces ușor la orice raport. Cu toate acestea, de aici vine dezavantajul, deoarece autoDNA împarte adesea datele din istoricul mașinii în mai multe rapoarte plătite în funcție de țara din care a fost importată mașina. Acest lucru duce adesea la neplăceri și costuri suplimentare pentru utilizatorii site-ului web.

  Dacă sunteți în căutarea unei alternative de date semnificative despre istoricul mașinilor, autoDNA vă poate oferi un site web receptiv și informativ, informații precise și un preț rezonabil .
  Citește și Recenzie InspectorAuto
  Fiecare raport de fond autoDNA include date esențiale privind kilometrajul, înregistrări anterioare, accidente, daune și, uneori, chiar și înregistrări ale caroseriei din accidente nedeclarate.

  Este posibil ca autoDNA să nu fie cel mai cunoscut decodor de pe piață, dar cu siguranță acoperă nevoile de bază ale unui consumator standard. Platforma verifică milioane de înregistrări și este capabilă să furnizeze informații de la cei mai mari furnizori din lume de istorie a vehiculelor. În timp ce în unele țări autoDNA-ul nu este încă recunoscut ca un serviciu de verificare VIN cu cea mai mare reputație, acesta poate servi în continuare eficient ca o alternativă destul de de încredere pentru unii cumpărători de mașini second-hand .

  Pro

  1. Preț rezonabil
  2. Site web receptiv
  3. Rapoartele conțin doar informații verificate din surse de încredere

  Contra

  1. autoDNA împarte adesea datele în mai multe rapoarte plătite pe baza țării din care a fost importată mașina
  2. Greutatea redusă a pieței poate duce la scăderea încrederii în rândul cumpărătorilor sau dealerilor individuali
  3. Nu există opțiuni alternative pentru a cumpăra o grămadă de rapoarte

  Vrei sa nu fii inselat?

  Incearca o verificare auto!

  Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți politica cookie.