Raport Auto Carvertical Romania

raport carvertical romania

Atunci când utilizați platforma carVertical, instrumentele noastre de decodare VIN / verificare VIN  facilitează obținerea unui raport complet al istoricului vehiculului.

Ce este VIN?

Un număr de identificare al vehiculului, sau VIN, este compus din litere și numere individuale care oferă informații cu privire la vehiculul dvs. Unele persoane decodează VIN din diferite motive, inclusiv alegerea piesei potrivite pentru reparații sau upgrade-uri, găsirea producătorului pentru importul acestuia sau pur și simplu doresc să verifice marca automobilului pe care doresc să îl cumpere . Oricare ar fi motivul dvs. pentru decodarea unui VIN, puteți face acest lucru urmând aceste metode simple.

Serviciul de verificare auto

In Romania carvertical este un serviciu de top prin care puteti verifica vin-ul unei masini foarte simplu.
Utilizarea unui decodor online vă poate ajuta să descifrați numerele și semnificațiile din spatele VIN, inclusiv specificațiile vehiculului, prețurile, opțiunile de culoare, kilometrii și alte detalii utile.

Cat costa un raport auto?

Pretul unui raport carvertical depinde de cate rapoarte aveti nevoie. Pretul standard pentru un raport este de 75 lei, iar la cumpararea a 2 rapoarte va duce la obtinerea unei reduceri de 50 % reducere la cumpararea celui de-al doilea raport.

Site-ul nostru va ofera rapoarte carvertical reduse de la 75 lei la 60 lei. Daca vreti sa verificati o masina, va oferim cel mai bun pret de pe piata.

Intrebari frecvente

De regulă, în câteva minute. Serviciul este disponibil 24 de ore din 24, iar rapoartele se generează automat. Așadar, în majoritatea cazurilor, totul depinde de procesarea plății – cu cât fondurile dvs. ajung mai repede în contul nostru, cu atât vom elibera mai rapid raportul.

Vă vom oferi informații necesare pentru a stabili starea actuală a vehiculului: kilometrajul, înregistrările cu privire la daune, țările înmatriculărilor anterioare, înregistrări din baze de date de vehicule furate și multe altele. Lista exactă cu informații depinde de disponibilitate.

După cum sugerează și denumirea, CarVertical este pionier al rapoartelor conectate – seturi avansate de informații îmbogățite cu date care provin direct de la vehicule conectate. Acest lucru înseamnă mai multă precizie și informații mai actualizate pentru dvs. În plus, carVertical este o companie blockchain, fapt care face imposibilă manipularea datelor.

Utilizăm diverse surse, inclusiv ateliere, registre de stat, companii de asigurări, flote de vehicule conectate și multe altele.

Nu ezita sa ne contactezi. Ne gasesti la adresa de facebook sau pe mail verificareistoricauto@gmail.com.
Serviciul carvertical Romania raspunde intrebarilor tale despre viitoarea sau actuala masina.


🥇 CarVertical 🥇

59 LEI

Cel mai bun raport preţ calitate

  • Istoric service
  • Fotografii
  • Kilometraj modificat
  • Istoric Accidente
  • Defecţiuni frecvente

© Copyright 2021 verificareistoricauto.ro

Reducere Raport Auto- Carvertical Romania